Monday, May 11, 2009

..aku sayang dia..

dia..emm..dia..camne nk cite ttg dia ea..c0s aku xtaw cmane nk cite aku syang dia sgt2..
aku sayang dia..aku sayng dia..terima kasih Allah..
dialah sumber kekuatan aku.bile ingat dia,aku akn ade semangt nk study..aku ingat lagi.mase nk amek resulT salh satu exam besar aku..aku menangis xnak amek c0s mlm kuar result,aku dpt nightmare y aku dapt gagal..sebab tu aku takut n aku nk g tg0k mase sume org dh blik..tapi dia bg kekuatn pade aku n dia p'caye aku boleh..n dia betul,aku berjaya!!!!!aku memang syang sgt dia..
ade suatu hari tu,aku xde duit,,seriuously aku in y life,dats 1st time xde duit..aku dah b'jimat,p xperasn y ak btul2 dah xde duit..aku rase nk ngis lepas hbis kels..aku nangis bkn sebab lapar,tp aku nangs sebab aku baru betul2 dapt rase y betape seksanye org2 y t'pakse menahan lapar..n aku taw kenape wujudnye pncuri..
tibe2 hp ku berbunyi n dia telefon!!aku mngawl suare tangis aku..n aku m'ceriakn suare aku..
tapi dia terus b'tanye y aku sihat x o ade pe2 y dah jadi..aku t'kejut sgt..seriously,dia xpernah tep0n aku tnpa sebab..n waktu tu dia call ak ketika dia sedng bawa kereta..aku terus mnangis c0s t'haru..aku syang dia terlampau..dia dapt rase y aku in tr0uble..

thank you Allah,for my mother..

ummi,kakak syg ummi sgt!!!!














2 comments:

MeMyselfIsAllahservant said...

kak cik pon syg umi!!
umi kita hebat kan kak..biar org len nk ckp umi dorang hebat pon..kak cik tetap rasa umi kita paling hebat!

muniey said...

dats rite..shE's da w0derful mum in da w0rld..im pr0ud of her..she's my perfect fan..

linkngena


glitter-graphics.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

skyline

skyline

lagu