Tuesday, May 12, 2009

w0nderful mary g0es ar0und




abg sepu ajk p central..wahh,best2..aku dgan tnpa segan silu,terus get ready..nk g lond0n tu..hehehe..im g0ing t0 be "rusa masuk kg"..lalala..
kit0rng g berempat..mak,abg sepu,kaq aida(y still gagh wal0pun due date dah dekat,chay0o kaq aida) n aku r..emm..kit0rng g sane ngam tube taw.nek dr uxbrdge n kit0rng mnuju ke oxford circus..dalm kepale aku t'bayng sebuah sarkas r n aku pun b'canda r ngam abg sepu n said "i want t0 go there c0s want t0 see animal's sh0w n clown..w0oww..hehehe..abg sepu kate dgn muke y agak2 mnimbulkn curious",abs0lutely,we'll g0 there!!"..aku dah agk2 berase senegal ngam muke abg sepu tu..im wr0ng??we'll c..
emm..tube die lebey kurng cam tren kat mesia gak..
dalm 30mins duk dlm tube,lastly,sampaila kat piccadilly stati0n


subhannallah,dis is l0ndon y org banggekan sgt tu..emm..nda p'tame aku tgk bile kluar je dr subway ialah,teksi..suke tgk tksi l0ndon..cute..hehehe





emm..kit0rng jln2 smpaila chinat0wn..mmg btul2 dah smpai china la aku ni..kalu kat uxbrdge,ramai org india..mmg 3 in 1..s0,pasni,bli 1 tiket jew..hahahha..

emm..n then kit0rng terus g piccadilly circus..rupenye,btul la,circus..p 0pen circus..hehehehe..byk street's sh0w..so interesting..


















dari Piccadilly Circus,kit0rng amek tube terus ke green park..luas giler park tu..di0rng sume duk under sunshine..p kit0rng je duk bawh p0kok..hehehhe..alhmdulillahh..bestnye dapt rehat..penat w0o..ingt kecik ke lond0n tu..mmg tabik spring r ke kaq aida..gag0h nguh kaq aidaa tu..

lepas rehat dlm 20 mins..kit0rng terus mnuju ke buckingham palace..besar wo0..kit0rng dtg lmbat sgt..kalu x,leh capture ngam guard istana..ala,mcm ptung tu dgn t0pi tnggi bju merah..hehehe



dari sane,kit0rng terus berjaln munuju ke big ben..c0p,bkn jln r,nek bus..hehehe..bus tu st0p depan parliament square..p sebelum tu,kit0rng p Trafalgar Square..














pastu kit0ng gerak lagi n mnuju ke L0ndon Eye..waa..nk nek.!!!..p sume org dah penat,,xper,next time,nek ramai2..msti bestt..




emm..lepas tu,kaq aida ajak p London Bridge..besttnye..p kit0nrg mcm dah cuak2 tgk kat kaq aida.ksian la kat dia..s0,kit0rng pun decide g Bayswater,g mkn kat Malaysia Hall..wow,bestnye dapt jmpe 0rg mesia..p waktu kit0rng smpaI tu alm0st 5..s0,dah xde org sgt r..
emm..waktu kit0rng 0dw nk balik baru r btul2 rase lenguh kaki..ltih sgt..p very hapPy dayy..^_^















7 comments:

TENGKU KHAIRUL IDHAM said...

Perhhh!!!! Pergi London... Bestyer....

MeMyselfIsAllahservant said...

arghh..kak cik jeles..kak cik jeles..
akan ku jejakkan kakiku kesana satu ari nnti..unpad!! tolong bg cuti lama2 sket..tolong bg sy peluang menjeleskan kakak sy pulak!!!

hAnah in dA bLog~! said...

hahahahaha..asl bsikal tuh bsar dr org ek..wahha!
weyhh..ja'at tol buli k.aida..
cian my bloved sys tuh..
hayyaaa~

muniey said...

alahaii adik2ku syg..lame lg abg emang n abg sepu duk cni..in'allh,k0rng akn smpai jugak.pasni kaq areej l0k..hehehe

Areej said...

hahaa ada org sebut nama i???
yeah, nnti nrul n kak chick n muzey kene mari semua k...

minico0per said...

kakak kena dtg jugak nex time,jd tourist guide.kankankan.huahaha

Areej said...

wahaha....ingatkan boring doh duk london lama2 sgt, rupenye nk mari lg...

linkngena


glitter-graphics.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

skyline

skyline

lagu