Wednesday, May 6, 2009

n0 more,no less



aKu teraSe y bERat bdan aku dah seMakin nek..mane tak nek nye,asYik mkan n td0w je..bUkan pe,wal0pun summer,p bg aku ni winter y tak b'salji..sejuuukkk...pe agi,b'hibernate r..hahaha..habis la k0..
s0,aKu pUn pakse abg emang n his wife,kaq areej p jog..ngeee..



ade gaYe jogging x?hehehe...

then,aku jmPE kg sg boat(aKu y bG name ni..ngee)c0s kat c2,byk sgt rumah b0t..di0rng plih tuk tnggal dlm bot..n bnyak r b0at y cntik2..p y aku geram tu,aku still x b'peluh c0s angn kerinG..


p y pling aku sUke,aku dapt tgk bunge tuliP betul..alhmdulillah..

cantik sgT..geramm!!!..mmg bikin gilak r..

ouchh...... u drivE me crazyyyy....

emm..satu benda agi y aku baru jmpe n aku dah suke..stuff gym like skateb0ard..p bkan skateb0ard sgt pun..bezz gak...





3 comments:

hAnah in dA bLog~! said...

woittt..cm familiar jew sweater tue..
kt mne ek..
cm pnAh ku lihAtt...
hmmmm.... c(:

MeMyselfIsAllahservant said...

kakak..waa...sy sgt jeles..
tp nape gamba sume kabur..jeng ngat kamera pong...huahhaha
haih..jgn lupe shoppim barang tuk kak cik gak..klu dok, jgn blik mesia..huahhaha

p/s: kakak gemok!

muniey said...

nurul:bukan yue dah bg bj tu ke abg sepu ke?cube byngkan,bju tu bkn men tebal agi,p kakak stil xb'peluh wal0pun dah b'alari skuat ati..geramm

kakcik:gmb0 tu clap r..gmb0 dah cntik asalnye..pastu kakak clap upl0ad gmb0 y rezise..p2 kakk resize pl0p dlm bl0g..hancuss r..

linkngena


glitter-graphics.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

skyline

skyline

lagu