Sunday, April 24, 2011

mary g0 ar0und again..

17 april til 20hb april baru ni aku dah fly t0 vietnam,..alhmdulillah ats nikmat melihat ngare 0rg y Allah berikan kpade aku n family..
act aku p sane c0s teman ummi nak tgk st0k kain telekung baru kat sane..cantik sgt..geram..
s0,aku nk share ckit gmbar2 y telah d ambil..bak kate 0rg,pic tells us evrytngx.langsung xde edit...ahhakss..


abah,ummi,yue n sarah di l0r0ng pe ntah..ahakkss..kami bru lepas breakfirst smabil minum k0pi s0da..mmg sedapp r..

yue n srah in fr0nt 0f rest0rn viet halal..sbelah je dgn h0tel kami..
abah di kedai hlmet y langsung xde ciri2 keselamtan p t0pi2 dsne sgt unik n cntik..hehehe
ummi melihat 0rg y sdang mngayam lukisan y dibuat dr silk..
tadaa..ni r hasil lukisan tu..

ummi n abah sdg memilih kain telekung dr se0rg pmb0r0ng muslim dsane..


emm..nk cite ttg simkad aku ckit..ngeee..act kat sne kit0rg bli 1 n0 vietnm c0s nk sennag c0ntct ngam pmb0rng2 kat sne..s0,hp aku jd mngse..aku pun ltak simkad aku dlm hp k2 ummi..finally,simkad tu ilangg..uwaaa...p xde r meraung sgt..sesampai je aku akt mesia,trus ak bli sim bru,celc0m blue,xberbal0i-bal0i..uwaaa..nk jdikan cite,hp ummi xde bterry,chrger bb ummi t'tinggl kat ganu..s0,ummi pnjam hp aku..n simkad baru tu xjmpe..maybe masih dalm beg2 y aku lum k0s0ngkn lg..msih dlm pncarian...n0w tgh bz tlg persiapn kawen abg zey,aku pun buat2 bz..ahakkss..

*to awek-awekku,rex,ney,ja n num..jgn nakal2 ea..(^_*)
*t0 l0bster,jgn windu aku eaa..
*t0 bedi,bykkan amlan ea smentare xleh kutuk ateh ni..ahakss..
*t0 alang,bnyakkn blajar dr mur0bbi..blajar lg cre nk bg cramah ea..lbih2 lg tuk pikat makcik2 kat kg tu..hehehe..




3 comments:

Outsiderz said...

ahakz..
lukisan yang dibuat dari silk tu mcam susah nk percaya j..
sies berbakat,sies tinggi seni dia..

wuhahaha...sedap2 g jalan.
sana sini tido-makan-diri tk terusus sbb exam tau..

btw..nice entry

minico0per said...

btul..sgt amazing ye wak n mcm2 lukisan..

mida jgn give up taw..d0 ur besst..b'juang!!!..cahy0kkk!!..gambatey!!jihad!!!

aNeeQ said...

pesal ko x report gi celcom je pasal simkad ko yg ilang tu..
lg senang citer..
xyah ko nak beli num baru~
wekk..
:P

linkngena


glitter-graphics.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

skyline

skyline

lagu