Wednesday, April 27, 2011

0hh...adekah itu keluhan?ngeee


sape y kenal rapat ngam aku msti taw kisah hp ni kam..hp y aku syg sgt2..hp ni hadiah dr my dad 3 thun lpas..p skrng hp ni xtaw mny0r0k katne.. ringing tu ade je lau tep0n p xstill xdpt detect wal0pun dah stiap plusuk umah aku cari.,.act,sarah(my niece) y men hp aku smlm.skrng dah xtaw katne hp tu..bru je jmpe simkad,hp lak y hilang.,aihhh...

12 comments:

Outsiderz said...

dia menghilangkan diri tu saja j tu..
saja j nak test sayang kak muni kat dia..

hahahahaha

MyTopSecret said...
This comment has been removed by the author.
MyTopSecret said...

ptt la aku msg xrply...
kata nk jmpa aku sblm aku exam...apa cer weh???majuk dh ngan mg...huhuhu...~tirah~

minico0per said...

mu majuk ngam aku,aku majuk ngam myself..haahha..hp dah jmpe p skrg charger l0p xjmpe..aku jmpe hp dalm laci almari mak aku,bertuah tul ank sedare aku tu..hehehe..

minico0per said...

rex,mu wak bl0g bru ea..xbgtaw aku pun,ltak r link dlm inf0 bl0g mu,sekeh kam..

MyTopSecret said...

mg 2 smua bnda ilang...geram tol aku...mmg aku majuk ar ngan mg...sbnrnya lama dh aku bt blog ni...private....hahahahaha

minico0per said...

ngam aku pun nade privaye..aku r ptut majuk ngam mu..

MyTopSecret said...

majuk ar mg nk majuk pn...bila mg g uia weh???

minico0per said...

aku g uia 8hb 5 nim..

MyTopSecret said...

11.5 mg ada klas k???jom g derak...mg guna no mane weh???

minico0per said...

aku xgne hp lg skrng..t lau aku dh gune,aku akn c0ntct mu ea syg..^_*

MyTopSecret said...

mcm xcaye je mg xguna hp...weh 11.5 klu xdk keje kabo deh...kita g jln2...

linkngena


glitter-graphics.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

skyline

skyline

lagu