Friday, August 12, 2011

w0rld badminton championship 2011



i juz came back fr0m Wembley Park..I went there bc0s 0f the free tcket ab0ve..ihhiikk..t0day was quater-final n dis Sunday is final..n the very make me envy is my big br0ther n his frens g0t free ticket t0 watch final game!!!..urgghhh..Lee ch0ng Wei je pemain Malaysia y dpt p final..

but,tadi kire dah puas hati sikit dpt tgk Lin Dan live th0ugh..n pemain kat bawh ni adelah Tantowi Ahmad,pemain Ind0nesia..smart gak ye main.n ye dpt masuk semi-final pas klahkn Denmark..


sedey sgt xdapt jmpe pemain2 internati0nl ni c0s terpkse blik awl ats sum 0f reas0ns:
-bc0s 0f ri0t..smpai je kat uxbrdge kul 8mlm td,dah ramai p0lis duk guide
-bc0s 0f breakfast..b'kejar kami pulng ke umah tuk s0lat asar n b'buke kul 8.32..ngeee..


3 comments:

Outsiderz said...

hahahaha..
best jugak dapat tengok badminton secara live..

saya ni,tv pon dah dekat 3 bulan tak tengok..

minico0per said...

alala..sabar r syg..ni bile blik ganu ni?t kite tgk wayang,girl 0nly..ihiikk

where said...

woh..jauhnye jalan..
anyway..jalan jauh..hati2 slalu..har3..
oke..folo sudeh..

linkngena


glitter-graphics.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

skyline

skyline

lagu