Monday, August 15, 2011

saya blogger gadis melayu




pg td aku bgun awl..terus buke bl0g c0s xsabar nk update cite pngalamn tgk badmint0n dunia live..ihiik..syukur Alhmdulillah cos diberi kesmpatan..n at da same time aku jmpe 1 bl0g y sgt menarik utk aku bc n bc lg..nk taw bl0g sape?keep reading dis entry k..

s0,aku expl0re la bl0g si gadis y sebaya dgn aku ni,expl0re punye expl0re,aku t'jumpe 1 entry y sgt c0mel je..tadaaa..
da 0wner bl0g ni nk c0llect bl0gger2 gadis melayu,again M.E.L.A.Y.U..aku rs aku j0in her bl0g c0s im falling in l0ve wiz her d0odle..sgt t0mey..aku t'ingin nk create sndirik my d0odle p aku xde kepandaian dctu n ade jugak r terniat nk belajar..bestnye lau dat 0wner bl0g,cik ayu nk ajrkn..ngeh2..T_T..
n thanks t0 cik Ayu again c0s teach me h0w t0 put cute ic0n..arigato n syukran jazilan,10 q...^_^..

7 comments:

namaakulynn said...

wow!tgok live?!sronoknye.study kt UK eh?hihi

minico0per said...

yup,.mmg s0n0k c0s 1st time tgk live.kt mesia pun xp'nh tgk live..hehehe..
studu kt malysia..dtg cni jd babysittr..

-✿Ayu✿- said...

thanks sgt sudi join... nak doodle??? bleh jer... komen dekat entry ni eh... how u want??? just name it...ayu cuba yg terbaik... :p

-✿Ayu✿- said...
This comment has been removed by the author.
-✿Ayu✿- said...

komen dkt entry ni eh...

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/08/nak-request-doodle.html

-✿Ayu✿- said...

ayu dh take note utk request tu...nt ayu wat eh... hope u will wait patiently...sbb rmi yg request...hehehe... tunggu...:p

minico0per said...

wahh..tque s0 much ayu.!!

linkngena


glitter-graphics.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

skyline

skyline

lagu