Thursday, August 25, 2011

kad aye giveaway!!

raya..emm..tibe-tibe muni terbayang bestnye kalau dapat kad raya real ea..dah lame xdapat..
s0, cam bese,kalau buke blog mesti akan bersiar-siar ke bel0g lain..mane taw dapt kawn baru lagi..^_^..n i found dis bl0g..azah skaliskala
..
cik azah nk bg kad raya!!..muni nak!!..hehehe..disebabkan artnye sgt creatif n CUTE..i j0in!!k0rang j0in la.mane taw rezeki korang di hari raya..ihiikk..

s0,dikesmpatan buat p0st utk dpt giveaway dr cik azah ni,muni pun nk buat ucpan raya ea..ngee..daku memang suke amek kesempatan..hehehe

"Ukhwah yang dibina bagai seutas tasbih

Ada awal tiada penghujungnya

Dicipta untuk mengingati Yang Maha Esa

Diratib demi mencari redhaNYA

Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin"






4 comments:

Azah Skaliskala said...

hi muni :) thanks for joining. Saya rase muni belum buat 1st step (follow blog & like fb page)

thanks :)

minico0per said...

d0ne..name f0llow faqihah n dh like fan page..check ea..

-Incek Fik- said...

Sekarang zaman IT, hantar jer application kad raya kat pesbuk.





Kuasa boom. Jimat, kedekut dan mengeboomkan!

minico0per said...

incek fik,sbab zaman iT la kad raye real jadi idaman..c0s kadraye fb sume 0rg leh dpat..T_T..ihiikk

linkngena


glitter-graphics.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

skyline

skyline

lagu