Saturday, August 20, 2011

S.A.B.A.R

marahnye!!..geram betul!!..

tu r ayat y kluar dr mulut se0rg sahabt chattng..
semua ni gara-gara "pakwe" t'sayang mnggatal dgn p0mpuan lain.
n skrng status dia single n nk cri pkwe baru la..
adehhh..senangnye..
act,dh 12 0rg kawn aku y dah dkecewakn 0leh b0y.
n ape y aku blh simpulkan kat sini,di0rg sume putus aftr dah pegang tgn n sewaktu dgnnye r..
0bvi0us acti0n y aku perhati 0rg c0uple buat include 12 0f my frens..

MAYBE lelaki tu dah bosan k0t..maybe..

s0,pade girl2 y b'agama Islam tlgla jg dri anda n maruah anda.kalau nk lebih c0nfident ape agama anda,tgk IC k..lau rs bukn b'agama Islam,silala p'gi ke pejabat pndaftran utk editing..emm..jgn jatuhkan maruah muslimah y lain atas perbuatan murahan anda..
ngee..t'em0 plak daku..s0wi..

hipotesis:semakin girl jual murah,semakin murah kasih sayng boy.

k2,xm0 em02 dah..bukan ape,dah byk kali k0t sy bgtaw sahabat tu jgn la bg pgang tgn..nk jugak..tgk kesannye..jiwa n hati merana..
nasib baik sy suke mndengar n jgn lupe,sy jugak suke em0..ngee..
s0,kepade kawn sy y sy sayang selalu,layan vide0 kat bawah ni ea utk sabar dalm m'hadapi dugaan y kecil ni..c0s byk n besar lg dugaan y akn dtg..



3 comments:

fazzy said...

betul tu mun...akk tgk kt fb pn ramai kwn2 akk kecewa sbb pkwe die penah mggatal ngn ppuan lain,kesian tgk..dorg kecewa,.sedih,.n bnde tu terluah kt fb..sian,.nmpk dorg dlm kesedihan..tp pd mse yg sme nmpk kelemahan dorg.biarla bnde2 ni xpyh public n org sume bce kekecewaan tu.sbb ppuan yg kuat adalah ppuan yg sentiasa tabah n tsenyum wlupun sedang diuji..bg pndpt akk la..

minico0per said...

tul tu..muni juz nk ingtkn kawn2 y lain.xm0 terjadi lg..ksian tgk di0rg sedih..

fansuri said...

pandai2 kakak niee komen..idea yg bernas n boleh d kongsi...

linkngena


glitter-graphics.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

skyline

skyline

lagu