Friday, September 4, 2009

..masaLAh itu pr0blem..





pe gune kawn kalu xdpat share mslah..


dUlu aku xcaye pade masalah..sampai ade satu ketika ak kate mslah ibarat nyamuk,amek ridsect,spray r..p ak xpernah t'pkir,kalu spray xkena?hehehe..aku lupe dah sbenar ayt tu p juni0r ak y bru msuk UIA,iqa ingatkn aku blik kate2 tu..tu rhsia ak hidup ceria..


p sejak dah msuk ipt ni,mslah makin banyk y s0metimes mnyebabkn aku tensen..p aku ade ummi tmpat ak luah mslah wal0pun ak taw umi akn susah hati..ampun ummi, but u r da best counselor..luv u s0 much..


n n0w ak baru sedAr y kawn2 pun tmpat y best share pr0b alth0ugh tu mslah kecik je..tque kawan2..


sumthnx y wak aku rea..li..se,pr0blem 0wez c0me but the imp0rtant thing is WHY it exist?aku kena belajar pk WHY..tque yuni c0s u 0wez advise me..


>>>ALLAH TIDAK AKAN MEMBEBANKAN SESEORANG ITU MELAINKAN dia MAMPU..

3 comments:

live my life <3 said...

kak chik!!
ayat org kuciwa ;DD
sejak ble kakak kte ade masalah problem nie..??!!!
ahakzzz..
mcm ta percayeeee laaa..
kakak..
sabar laa..huk3..
dugaan laa tuee ;))
cam ayat kakak..
mencintai tak semestinya memiliki..
hahahahhahhahahaha ;DDDD

redha yeee kakak kuwh... ;)))

minico0per said...

mane ade kecewa..n mane ade mslah..bese r..idup kam ibart r0da bak kate amar..kali ni keNA lanyak d r0da..but im still 0tomen..mslah blaja k..jGn nk pk kakk ade mslah len..maslah still ibrat nyamuk..hahhaha

live my life <3 said...

hua3 ;DD
percaye..percaye..percayee ;pp

linkngena


glitter-graphics.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

skyline

skyline

lagu